Despre

Atelier Tomasi (Wiener Flötenwerkstatt) este un atelier din Viena specializat în producerea şi comercializarea de flaute şi accesorii pentru flaute. De-a lungul celor 25 de ani de existenţă, Wiener Flötenwerkstatt a devenit unul dintre cele mai importante ateliere specializate, câştigând astfel aprecierea instrumentiştilor de pretutindeni.
Una dintre realizările majore ale lui Werner Tomasi, constructor de flaute şi fondatorul Wiener Flötenwerkstatt, o reprezintă calitatea excepţională a capetelor de flaut create de acesta.

De asemenea, flautele pentru copii Wave-Line, o altă creaţie a lui Werner Tomasi, se dovedesc a fi o inovaţie revoluţionară în domeniu. Modificările operate în construcţia acestui tip de flaut oferă copiilor posibilitatea de a începe studiul acestui instrument la vârsta de cinci ani, acest model reuşind să depăsească dezavantajele modelelor precedente.

Comenzile şi activităţile (testări, vânzări si reparaţii) sunt coordonate de Mihaela Anica, reprezentantul Atelier Tomasi Wiener Flötenwerkstatt.